Buddywolf na výletě

07. 09. 2018
Dlouho už jsme o sobě nedali vědět. Letní sezóna je za námi a právě teď jsou Krkonoše nejkrásnější. A také konečně máme i trochu času na focení. S našimi vlčáky, kterým tu nikdo neřekne jinak než Vlci z Richtrovek, jsme vyrazili na malý výlet do horních partií Krkonoš. Tohle období na horách máme nejradši. Louky se krásně barví, je ještě poměrně teplo a hory jsou skoro prázdné. Pravý ráj pro toho, kdo chce utéci z města do klidu hor. Večer se začínají ozývat jeleni a to znamená, že je vše posunuto cca o 14 dní proti loňsku. A podle toho první sníh může přijít už koncem září.
Buddywolf smečka je v plné kondici, Anny běhá jako dříve, Ferral je pořád šéfem smečky, Emmy ho nechává, ať si to myslí, ale právým šéfem je ona. A Arrtík je princ, co se už těší, až bude šéfem on. Dohromady fungují jako opravdová smečka se vším všudy. A i dnes tu byli mimo jiné pracovně, fotil tu s nimi Petr Adámek a moc se těšíme na výsledek. Mějte se tam dole fajn a přijeďte se za námi podívat na podzimní Krkonoše!

Buddywolf na výletě

Arrtík bude na Instagramu...Anny Ferra Buddywolf - AnnynkaArrtík, Emmy, ,Anny a Ferral - Buddywolf smečkaVerunka na hatích s BuddywolfBuddywolf na stráži ...Emmy KuklíkAnny a FerralAnny si trošku zaplavalaAnny - očistaJoo, to bylo příjemnýAnny Ferra BuddywolfBrácha a ségra - Anny a Arrtík I.Brácha a ségra - Anny a Arrtík II.Brácha a ségra - Anny a Arrtík III.Brácha a ségra - Anny a Arrtík IV.Arrtík: Já se už nechci fotit, pojďte radši řádit!Arrtík, Anny a EmmyVlčice - Emmy po koupeliEmmy KuklíkArrtík a Anny Buddywolf (Ferral & Emmy)Máma Emmy pečuje o AnnyAnny Ferra Buddywolf a Emmy Kuklík - dcera s mámou I,Anny Ferra Buddywolf a Emmy Kuklík - dcera s mámou II.Anny Ferra Buddywolf a Emmy Kuklík - dcera s mámou III. Emmy se umí podívat jako pravá vlčiceA že ji chytím...Anny Ferra Buddywolf a Emmy Kuklík - dcera a máma, holky z Buddywolf smečkyFerral z Deštné horyFerral z Deštné hory v Krkonoších..Říkají jim tu Vlci z Richtrovek - Buddywolf smečka - Anny, Emmy a ArrtíkEmmy Kuklík si tady drží svou hustou srst po celý rok..Zezadu - Anny, Emmy, Ferral a vpředu ArrtíkSmečka Buddywolf - odzadu - Anny Ferra Buddywolf, Emmy Kuklík, Ferral z Deštné hory a vpředu průzkumník Arrtac Buddywolf

Československý vlčák

highslide